ÕF “Appi! Ma vajan kotti!” müüb oma tooteid kolmapäevasel jõululaadal

Kolmapäevasel laadal müüb oma ägedaid tooteid teiste seas meie äge õpilasfirma “Appi! Ma vajan kotti!”:

Hiljuti Ülemiste keskuses toimunud laadal osalenud õpilasfirma “Appi! Ma vajan kotti!” jaoks oli esimene müügikogemus läbimurdeline. Mõne tunniga müüsime ära üle poole oma esimesest toodangust ning lisaks saime tellimuse veel 20 uue koti valmistamiseks.

“Me ei käinud seal lihtsalt “linnukese” pärast ja me ei ürita veenda kedagi järjekordse jääjoogi või šokolaadipulgaga oma ettevõtlusoskuses. Meie teemaks on keskkonnasõbralik tootmine ja taaskasutus. Päriselt.”, ütles Reele Raap.

Oleme seadnud eesmärgiks vähendada kohaliku tootmise jäätmete hulka, tootes nendest vajalikke esemeid – antud juhul erinevaid kotte. Ja isegi iga laps teab, et üks hea kott on tarvilik asi. Kui sellega saab aga vähendada jäätmete hulka meie ümber ning neid vajalikke asju ei pea kohale vedama teiselt poolt planeeti, on meie eesmärk taas tollivõrra lähemal. Oleme sestap väga tänulikud õpetaja Kairele, Pixnerile ja Maanaiste Seltsile, kes meid selles projektis tublisti toetavad.

“Peab igaks juhuks veel mainima, et me ei käinud kliimastreigil. Mitte et meid ei kotiks. Me tahame päriselt muuta inimeste suhtumist. Gucci või Louis Vuittoni kott võib olla ju väga kallis ja ihaldusväärne, ent kas seda lisandväärtust tootele ei võiks anda pigem teadmine, et ostuga aitad säästa planeedi ressursse”, selgitab Reele. “Pealegi võid siis allesjäänud raha kasutada oma esimese kodu sissemakseks ja ei pea pool elust tundma ennast halvasti nende loomade pärast, kes oma naha sõna otses mõttes turule pidid tooma”, lisas Annaliisa Lõõbas.

*Lihtsalt teadmiseks, et Louis Vuitton kotid maksavad vahemikus 1200 – 6000 eurot. Kallimad mudelid lausa kuni 36 000 eurot.

Meie toodang on märksa taskukohasema hinnaga ja lisaks tunduvalt keskkonnasõbralikum.

Kes tunneb, et nüüd on õige hetk alustada planeedi päästmisega ja samas on vajadus ühe korraliku koti järele muutunud möödapääsmatuks, võib seada sammud 20. detsembril Kadrina Huvikeskuses toimuvale Kadrina Keskkooli jõululaadale!

Lisaks hoia silm peal ka meie instagrami kontol “appimavajankotti”

Õpilasfirma Appi! Ma vajan kotti!


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi, logopeedi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd