EÕM Kadrina kaks tegusat töönädalat

Kadrina maleva kaks toimekat tegutsemisnädalat on selleks aastaks läbi saanud. Erinevalt 14 varasematest töösuvest oli viieteistkümnes omamoodi eriline – esimest korda osales noormehi rohkem kui neide. Noortele andis tööd RMK kuuse- ja männiistikute rohimisel.

Varane tõusmine, tugeva lõikheina kitkumine nii, et käed villis, ja metsas oksavaalude vahel ronimine ei olnud kergete killast. Kõige paremini võtab selle kokku ühe malevlase lustakas hinnang: “Sääsed peas, kõrvenõges silmini, vihm kaelas ja ohakas p****s!” Sellel kõigel on aga ka positiivne külg – raskelt teenitud taskuraha ei kiputa kergekäeliselt kulutama. Kokkuvõttes olid kõik tublid, planeeritud töö sai tehtud!

Aitäh, Ilmar Paal RMKst! Sinu toetav suhtumine noorte töösse on võimaldanud malevatööd korralda. Aitäh, juhendaja Tarvo Liiv, bussijuht Guido Kärdla ja Kadrina Lastekaitse Liit – teil kõigil oli malevasuve õnnestumises suur roll.

Rutt Kuusemäe,
rühmajuht

2019. aasta malevarühm koos juhendaja ja rühmajuhiga

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd