Kadrina Vallavalitsuse pressiteade

Reede, 13. märtsil toimus Kadrina Vallavalitsuses erakorraline koosolek, millest võtsid osa allasutuste juhid, koolide ja lasteaedade direktorid ning kriisikomisjoni liikmed, et arutada läbi Eesti Vabariigi valitsuse poolt kehtestatud eriolukord ning tegevuste edaspidine korraldamine.

Tulenevalt tervisehoiuorganisatsiooni WHO otsusest kuulutada välja koroonaviiruse (COVID-19) pandeemia ning tõsiasjast, et viirus levib täna ka kõikides Euroopa Liidu riikides, hindab terviseamet koroonaviiruse kohapealse piiratud leviku riski kõrgeks.

Alates esmaspäevast, 16. märtsist on Vabariigi valitsuse otsusega kõik haridusasutused, välja arvatud lasteaiad kogu riigis suletud, k.a Kadrina Keskkool ja Vohnja Lasteaed-Algkool ning toimub distantsõpe. 14 päeva järel hinnatakse olukorda ja tehakse otsus distantsõppe perioodi pikendamise vajalikkuse kohta. Lasteaed Sipsiku Kadrina ja Hulja rühmad ning Vohnja lasteaed jätkavad esialgu tegevust ning lasteaedade sulgemine otsustatakse juhtumipõhiselt. Sellegipoolest kutsub Haridus- ja Teadusministeerium üles kõiki lapsevanemaid, kellel see vähegi võimalik, jätta lapsed koju ning mitte viia neid vanavanemate juurde, kes on riskigrupis.

Lisaks juhib Haridus- ja Teadusministeerium tähelepanu, et distantsõppe perioodil ei tohi toimuda ka huviringid, treeningud jms. Kadrina Kunstidekoolis toimub samuti kaugõpe. Õppuritel tuleb teha paus koolivälistes huvitegevustes ning viibida kodus. Lapsevanematel palutakse jälgida, et lapsed peaksid kinni koduväliste tegevuste keelust.

Keelatud on kõik avalikud kogunemised ning spordisündmused. Kuni 1. maini jäävad suletuks muuseumid ja kinod ning keelatud on kontserdid, konverentsid ja spordivõistlused. Kadrina valla kultuuri-, haridus- ja spordisündmuseid ei toimu kuni 1. maini, kui valitsus teisiti ei otsusta. Alates 14. märtsist on Kadrina spordikeskus suletud. Kadrina raamatukogu ja filiaalide lahtiolek piiratut tingimustel otsustatakse teisipäeval, 17. märtsil.

“Vallavalitsuse töö jätkub, kuid osaliselt toimub kaugtöö. Palume pöörduda kirjalikult või telefonitsi, vallamajja tulla vaid vältimatul vajadusel,” sõnab Kadrina vallavanem Kairit Pihlak.

Kriisikomisjon palub kõikidel lastevanematel teavitada haridusasutusi ning vallavalitsust, kui on oht viirusele.

Kadrina perearstid paluvad, et haigestudes ning halva enesetunde puhul mitte perearstikeskust külastada, vaid võtta arstiga ühendust.

Palume säilitada rahu ja arukust ning mõistvat suhtumist!

Kadrina Vallavalitsuse valvetelefon: 322 5600, kadrina@kadrina.ee

 

 

Loe lisaks

Eriolukord Kadrina Keskkoolis

Täiendav info õppetöö korraldamisest

Distantsõppe korraldus Kadrina Keskkoolis

Soovitusi koroonaviiruse leviku piiramiseks


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd