Algab oodatud ja vajalik koolivaheaeg

Head õpetajad, õpilased, lapsevanemad! Oleme kõik rohkem kui kuu töötanud eriolukorra tingimustes. See on olnud meie kõigi jaoks uus olukord, mis nõudnud hoopis teistsugust lähenemist ja oma töö ning igapäevase elu ümberkorraldamist.

Samas tuli ette tavaõppe tingimustest erinevaid olukordi, millele tuli leida ka tavapärasest erinevaid lahendusi. Seega, koroonaviirushaigus COVID-19 on korralikult pannud proovile meie kõigi oskused ja võimed ning testinud meie pingetaluvust.

Usun ja loodan, et te ei ole lasknud sel viirusel oma igapäevaseid töid ja tegemisi segada. Kindlasti olete endast kõik andnud, et õppimine kodus on sujunud ja tulemused on head või väga head.

Kui on tublisti tööd tehtud, kulub puhkus kindlasti meile kõigile ära. Seega, koolivaheaeg on just hea võimalus korraks aeg maha võtta ja energiat koguda, et pidada vastu eriolukorras jätkuvale distantsõppele.

Infoks veel niipalju, et Haridus- ja Teadusministeerium valmistab ette määruste muutmise eelnõud, mis puudutab kooli lõpetamist 2020. aastal nii põhikooli- kui ka gümnaasiumiastmetes. Otsus peaks jõustuma järgmise nädala lõpuks. Anname teile sellest kindlasti kohe teada.

Järgmist toidupakkide jagamise korraldamist arutame 27. aprillil k.a ja see saab toimuma maikuu esimese täistöönadala jooksul.

Tänan teid kõiki asjaliku suhtumise ja panustamise eest! Ainult vastastikune mõistmine ja üksteise toetamine tagab kõige paremad tulemused.

Ilusat koolivaheaega! Ärge unustage seejuures oma tegevuste juures järgida reegleid, mis kehtestatud eriolukorraks. Me tahame ju kõik, et see olukord võimalikult kiiresti läbi saaks.

Olge kõik terved!

Kadrina Keskkoolis on kõige paremad õpetajad, õpilased ja lapsevanemad!

Tervist!

Arvo Pani,
direktor

– – –

Esmaspäeval algab oodatud ja vajalik koolivaheaeg

Esmaspäeval algab kevadine koolivaheaeg. See on eriline vaheaeg, sest elame eriolukorra tingimustes. Igaüks meist saab aidata kaasa sellele, et viiruse levik väheneks ning saaksime võimalikult ruttu naasta tavapärasesse rütmi. Loodame, et suvevaheaega saavad õpilased nautida juba nii nagu varem.

Koolivaheaeg on mõeldud selleks, et saaksime võtta aja maha, puhata, vaadata tagasi ning seada uusi plaane. Puhata on vaja, et oleksime reipad ja terved. Ainult nii jaksavad õpilased uuesti õppimisele keskenduda.

Distantsilt õppimine on olnud uus kõigile ning nõudnud meilt kõigilt erilist pingutust. Oleme ääretult tänulikud kõigile haridustöötajatele, õpilastele ja peredele senise pingutuse eest!

Head õpilased ja noored, oluline on puhata nii, et see ei ohustaks teisi. Olete seni saanud hästi hakkama distantsi hoidmisega, olete näidanud eeskuju ümbritsevaid inimesi mitteohustava käitumisega. Suur aitäh teile! Igaühest meist sõltub see, kui ruttu saame naasta tavaellu.

Selleks, et vaheaeg oleks võimalikult sisukas ning võimaldaks mitmekülgset puhkamist oleme koos noorteportaaliga Teeviit koondanud põnevaid tegevusi vaheaja ohutuks sisustamiseks. Heida pilk peale ja jaga ka enda tegemisi! Terve järgmise nädala saab jälgida Delfi vahendusel põnevat programmi, mis toob koju kätte huvitavad inimesed, vahvad tegemised ning inspireerivad algatused. Jälgi Delfit siin. Programm tuleb ka vene keeles!

Loome üheskoos võimalused, et meil oleks #sisukasvaheaeg.

Lugupidamisega

Kristi Vinter-Nemvalts
Haridus- ja Teadusministeeriumi üldhariduse-, keele- ja noortepoliitika asekantsler


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd