CADrina 2021: kas ja kuidas?

CADrina 2021: kas ja kuidas jõuab meieni suurüritus COVID-19 piirangute raames? Koolidirektor Arvo Pani sõnutsi langetavad korraldajad lõpliku otsuse 15. novembril.

Tekst: Siim Kaldmaa, 12. klassi HUSO suuna õpilane

Iga kohalik inimene Kadrina vallas ja lähiümbruses on kuulnud üritusest nimega CADrina. Kõik ei pruugi teada, kuidas näeb üritus välja või mis täpselt selle raames toimub. CADrina on viimastel aastatel olnud uhkusega tõmbemagnet Kadrina Keskkoolile, üritus on aja jooksul muutunud suuremaks ja tuntumaks üle riigi. Aga kas ja kuidas jõuab meieni see üritus aastal 2021 kui riigis leviva pandeemia tõttu on rakendatud erinevad piirangud, mis võivad takistada füüsilist kohal viibimist või läbi viimist. Nendele kahele küsimusele vastuse leidmiseks küsitlesin Kadrina Keskkooli direktori Arvo Panit 4. novembril.

Kas CADrina toimub aastal 2021?

Pani sõnul muutub pandeemia seisukord iga päevaga. “Oleme otsustatanud, et suur avapauk – lavastus jääb hetke seisuga ära. Mis aga ei tähenda veel, et ülejäänud üritus jääb kindlasti toimumata,” rääkis Pani.

Direktori sõnul soovitakse ülejäänud üritus 26. novembril siiski läbi viia. Selle jaoks tuleb 15. novembril kokku kogu korraldustiim, kellega koos tehakse lõplik otsus, kas ja kuidas üritus turvaliselt läbi viia.

Kuidas toimub CADrina seoses kehtestatud piirangutega?

Direktor tõi välja, et hetke seisukoht on see, et koolis toimuvad siiski iga-aastased töötoad. Tänavu aga ainult oma kooli õpilastele ning töötubasid viivad läbi oma õpetajad.

Lisaks on korraldajad vajadusel valmis kaasama ka külalisi väljas poolt kooli, mis on aga pigem erandiks.

Arvutijoonestamise võistluse eelvoor toimub veebis 23. novembril, kus kõikide võistlevate meeskondade vahel selgitatakse välja kuus kõige paremat, kes pääsevad 26. novembri finaali, mis peaks toimuma toimuma Kadrinas.

Võistluse lõpetamine ning kokkuvõtete tegemine toimub võimalusel Kadrina Rahvamajas kell 18, misjärel lõpetatakse päev koos ansambliga Svjata Vatra.

Pani rõhutas, et COVID epideemiast tulenevalt võib olla muutusi, millest kindlasti informeeritakse kõiki huvilisi ning osalisi.

Arvo Pani (foto: Siim Kaldmaa)

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd