Arvo Pani: CADrina nädal on käes, aga teistsugune kui varem

Kadrina Keskkooli direktor rõhutab, et väljastpoolt kooli CADrinale tulevad inimesed on tänavu oodatud vaid sündmuse lõpetamisele Kadrina rahvamajja.

Tekst: Marko Rauman, 12. klassi HUSO suuna õpilane

Tänavune ITi- ja NUTIfestival CADrina ei jää tulemata ning toimub siiski juba sel nädalal, eelvoorudega 23. novembril ning terve päeva täitvate sündmustega reedel, 26. novembril.

Kadrina Keskooli direktor Arvo Pani mainib, et tänavune CADrina tuleb veidi teistsugune just praeguse COVID‐19 olukorra tõttu. Töötoad on tänavu mõeldud vaid Kadrina Keskkooli õpilastele ning läbiviijateks on üldjuhul vaid Kadrina õpetajad.

Ära jääb sel korral ka finaali avapauk, mis on olnud väga suursugune.

CADrina võistlus toimub tänavu võimlas, töötoad koolimajas ning pidulik lõpetamine koos kontserdiga toimub sel korral hoopis rahvamajas, selgitas ta logistika muutumist.

“Lõpetamise alustuseks on Tiit Kikase lasershow, lõpuks aga Svjata Vatra kontsert,” rääkis Pani. Ta meenutas: “Väljastpoolt kooli inimesed ongi tänavu oodatud vaid õhtusele pidulikule lõpetamisele, kuid selleks peab kindlasti kaasas olema tõend, kas vaktsineerituse või koroonahaiguse läbipõdemise kohta.”

Seoses ammu oodatud CADrina nädala algusega soovib Pani rõhutada: ” Peale kaheaastast pausi tuleb ta taas. Anname kõik endast parima, et CADrina 2.1 õnnestuks, vaatamata keerulisele koroonaolukorrale! Teeme ära!”

Esimene CADrina toimus 5. märtsil 2010. aastal Kadrina Keskkooli aulas, võistluse võitis Kadrina Keskkooli võistkond. Viimati toimus CADrina 22. novembril 2019.

Arvo Pani oma kabinetis, käes hõbedane CADrina sümbol


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd