CADrina Cup toob kohale rahvariided ja vägikaikveo

CADrina päeval toimuva korvpalliturniiri CADrina Cup peakorraldaja Raivo Tribuntsov kiidab festivali suurejoonelisust ja loodab võistluse pikaealisusele.

Tekst: Markus Nõlvak, 11. klassi HUSO suuna õpilane

ITi- ja NUTIfestival CADrina raames toimub ka sel aastal CADrina Cup. Võistlusest võtavad osa nii Viru-Nigula, Tamsalu kui ka Kadrina 12-liikmelised noorkorvpallurite võistkonnad. Võistlused toimuvad 26. novembril kell 10–12 Kadrina spordihoones. Publik on oodatud, aga maskides.

Rahvakultuur ja sport

Kui juttu tuleb Kadrinast ja spordist, ei saa üle ega ümber korvpallist. CADrina Cup just selleks ongi, et noored huvilised saaks oma oskused platsile tuua.

“Kuna selle aasta CADrina teemaks on rahvakultuur, võib kohtunike näha rahvariideis ning ka mängijad on sel korral riietatud Kadrina rahvariide toonidesse. Saab olema kirju seltskond,” lisas CADrina Cupi peakorraldaja Raivo Tribuntsov, kes igapäevaselt treenib TERE/Kadrina Karude korvpallivõistkonda.

Tänavu võisteldakse ka kahel uuel alal, milleks on vägikaikavedu ja köievedu. Tegu on lihtsate rahvalike, ent samas ka levinud jõukatsumistega.

Piirangud vs. sport

Jutuks tulid ka piirangud riigis. Tribuntsov nentis, et loomulikult on ka korvpalli jätnud oma jälje. Pärast esimest koroonalainet olid muutused märgatavad ja tunnetatavad nii Tribuntsovi kui ka mängijate seas. Pika pausi tõttu oli vorm langenud.

Õnneks on saadud tänavuseks CADrina Cupiks piisavalt trenni teha, kuigi see on osati häiritud. Võistkondade kokku saamisel ning trennide tegemisel on Tribuntsovi sõnul suureks abiks olnud ka koolides toimuv kiirtestimine.

“Hea meel, et CADrina festival on olemas ja seda tehakse nii suurejooneliselt,” ütles Tribuntsov, kes loodab, et see üritus jääb kestma kauaks. “Sport käib kõigega käsikäes,” lisas treener lõpetuseks.

Raivo Tribuntsov tutvustamas korvpallimängu lasteaialastele


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd