Head vilistlased, õpetajad ja kooli sõbrad!

Kadrina kooli 120. aastapäevale pühendatud kokkutulek on tänaseks edukalt lõpule jõudnud ja loodetavasti on kõigile osalistele jäänud pikaks ajaks meeldiv mälestus.

Täname kõiki, kes sel õhtul kokkutulekul osalesid. Sündmusest osavõtt oli üle ootuste suur, koolis käis enam kui 1000 külalist.

Täname ka kõiki sündmuse korraldajaid. Oma osa andsid sündmuse õnnestumisse sel õhtul pea 120 korraldusmeeskonna liiget – vilistlased, õpetajad, tänased abituriendid ja koostööpartnerid.

Eriti suur tänu kuulub kooli poolt meie aktiivsetele vilistlaste. Marek, Ain, Ahto-Lembit, Margo ja Juhan – täname südamest, et tulite ja kogu hingest panustasite ning selle kokkutuleku nii ägedaks kujundasite!

Tagasiside tulevikuks – head osalejad, selleks, et järgmised kokkutulekud saaksid olema veelgi paremad, palume teilt toimunu osas tagasisidet. Tagasisidet saab anda SIIN.

Head vilistlased, kes tunnevad, et oleksid valmis vahel tulema kooli õpilastele tutvustama oma eluala, hobisid, vestlema mõnel huvitaval teemal või panustama kooliellu muul viisil, palume sellest teada anda, et kool oskaks õigel hetkel teie poole pöörduda. Märku on võimalik anda SIIN.

Hea Kadrina Keskkooli tehnoloogiaõppe vilistlane (Ärijuhtimine ja tehnoloogia alused / RETE, INTE )! Tehnoloogiaõpe on valdkond, mis peab ajaga kaasas käima. Palume abi tehnoloogiaõppe pidevaks täiustamiseks. Seda saab teha vastates küsimustikule SIIN.

Täname veel kord kõiki korraldajaid, sponsoreid ja osalejaid, kes oma oma osa selle õhtu õnnestumisse andsid.

Kohtumiseni kooli 125. aastapäeval!

Egert Eenmaa, kommunikatsioonijuht

Foto: Ain Liiva
Foto: Ain Liiva
Foto: Ain Liiva

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi, logopeedi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd