Kadrina Keskkoolis toimub Vabariigi Presidendi avalik intervjuu meediaõppureile

Kolmapäeval, 19. oktoobril annab Eesti Vabariigi president Alar Karis Kadrina Keskkoolis avaliku intervjuu keskkooli humanitaar-sotsiaalsuuna meediaõpilastele.

Kell 14.30 kooli huvikeskuse saalis algavat tunniajalist intervjuud jälgima on oodatud kõik Kadrina Keskkooli gümnaasiumiosa õppurid. Kõigil soovijail on võimalus samuti presidendile küsimusi esitada. Intervjuust toimub otseülekanne Maalehe veebis ja Delfis.

Intervjuus, mille küsimused on ette valmistanud 17 Kadrina meediaõppurit, on teemadeks välispoliitika, eelkõige Ukraina sõda ning selle mõjud. Energiakriis ja talve üleelamine. Hariduspoliitika, mis ja kuidas saab Eestimaa koolidest. Veel ka meedia ja selle tarbimine. Lisaks presidendi tegevus, Eesti presidendivalimised tulevikus.

Enne intervjuud uudistab president Kadrina Keskkooli tehnoloogiaklassi ja saab ülevaate kooli vapiüritusest, ITi- ja NUTIfestivalist CADrina. Intervjuu järel tutvub president tugiteenuste pesaga, kohtub koolipsühholoogi ning hariduslike erivajadustega õpilaste koordinaatoriga.

“Mul on väga hea meel, et president võttis vastu meie meediaõpetaja Rein Siku kutse tulla külla meie kooli õpilaste meediatundi. President on kuulnud Kadrina Keskkoolist kui pikaaegsest heast ja tugevast koolis ning teda rõõmustab ka meie kooli tugev tugispetsialistide meeskond ajal, kui noortel üle Eesti on vaimse tervisega probleeme, kuid spetsialiste napib,” kommenteeris Kadrina Keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide.

“Olen üle aastate oma meediaõpilasi nii öelda tundmatus kohas vette visanud ja vaadanud kui hästi tänapäeva nupukas ja särasilmne noor siis hakkama saab. Väga hästi saab! Eesti presidendile küsimuste mõtlemine ja temaga avaliku intervjuu läbiviimine on Kadrina Keskkooli õppureile kindlasti piisav väljakutse, millega samuti väga hästi hakkama saada ja millest palju tulevikuks õppida,” arvas ettevõtmise initsiaator, Kadrina Keskkooli meediaõpetaja, Maalehe ajakirjanik Rein Sikk.

Sten Ruutupõld ja Triini Andronova, 11. klassi meediaõppurid

President annab õppuritele avaliku intervjuu (virumaateataja.postimees.ee)

President väisab kolmapäeval Kadrina keskkooli (www.laanevirumaauudised.ee)

Ülekanne intervjuust president Alar Karisega nüüd ka järelvaadatav:


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd