Kadrina Keskkooli mees­konnaga liitus uus töötaja

Kadrina Keskkoolis loodi parema töökorralduse eesmärgil arendusjuhi ametikoht.

“Arendusjuht vastutab kooli arengusuundade väljatöötamise ja arendusprojektide juhtimise eest,” tutvustas koolijuht Krõõt Nõmmela-Mehide värskelt loodud ametikoha eesmärki. “Samuti kuulub siia alla turundustegevus, kommunikatsioon, aga ka Kadrina Keskkooli kogukonna koostöövõrgustike eestvedamine ning kooli esindamine koostööprojektides ja arendustegevustes,” lisas ta.

Alates jaanuarist liituski kooli meeskonnaga Katrin Kivi, kes hakkab arendusjuhi ülesandeid täitma. Varem on Kivi töötanud Lääne-Virumaa nädalalehes Kuulutaja peatoimetajana, Haljala vallas avalike suhete spetsialistina ja Lääne-Virumaa Uudistes ajakirjanikuna. Lisaks on ta teinud hulganisti projektipõhiseid turundus-, kommunikatsiooni- ja koolitusprojekte.

“Kui ma tahan midagi teada saada, siis ma tavaliselt korraldan selleks koolituse ja pakun teistele ka võimalust seal osaleda,” ütles Katrin, kes on koolituste korraldamisega tegelenud väikeste pausidega üle 20 aasta nii põhitööna kui ka projektipõhiselt. Hetkel õpib ta aga kõrgkoolis Mainor personalijuhtimist.

“Mul on väga hea meel, et mulle anti võimalus panustada Kadrina Keskkooli arendamisse ja toetada meeskonda,” kommenteeris Katrin. “Ma soovin anda endast parima, et aidata luua veelgi toetavamat ja innovaatilisemat keskkonda nii õpilaste kui ka õpetajate jaoks. Minu isiklik missioon aidata inimestel saavutada nende eesmärke ja toetada nende potentsiaali maksimaalset avanemist – seega tunnen, et olen õiges kohas.”

Katrin Kivi


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 2 külalist ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd