U12 noorte talvised kergejõustiku meistrivõistlused

15. veebruaril osales 11 meie kooli II–IV klassi õpilast sünniaastatega 2012–2013 Lääne-Virumaa U12 talvistel kergejõustiku meistrivõistlustel.

Selgus, et Kadrinas sirguvad lapsed on väga kiired! Kahtlusteks põhjust ei ole, sest tegemist on elektrilise ajamõõduga, kus ajad ja kohad selgitatakse fotofiniši põhjal ning üle aastate joosti lisaks eeljooksudele ka finaaljooks, kus omavahel said mõõtu võtta 4 eeljooksude kiiremat. Küll juhtus, et mõni laps, kes oli eeljooksus näidanud paremat aega, sai finaaljooksus kehvema aja, kas siis kehvema stardi või suure võistluspinge tõttu.

Kermo Ruutupõld jooksis eeljooksus aja, millega platseerunuks teiseks, aga finaaljooksus nii hästi ei läinud ja seega pidi Kermo leppima kolmanda kohaga. Ka Laura Pihlak, kes eeljooksus jooksis välja päeva teise aja, pidi finaalis alla vanduma Darja Plutusele, kes tõusis finaalis teiseks ja Laura langes hoopis neljandaks. Selle vanusegrupi meistritiitli sai aga Mirelle Semjonov, kes suutis finaalis veelgi oma eeljooksu aega parandada! Tehnilistest aladest õnnestus kuulitõuge, kus meie tüdrukud võtsid endale kõik poodiumikohad ja meistriks tuli tublilt võistlenud Lisete Talpas.

2012. aastal sündinud tüdrukute vanusegrupis võitis 60 m jooksu Geidy Ratsov, kelle finaaljooksu aeg jäi küll alla eeljooksu tulemusele, kuid võrdsete jooksus suutis ta siiski kõik konkurendid alistada ja meistritiitli endale napsata.

Tehniliste aladega tuleb meie võistlejatel veel vaeva näha, et seal samuti oma kiirus maksma panna, aga selleks me trennis käimegi, et veel paremateks saada!

Kuue parema hulka tulid:

Tüdrukud 2013

Mirelle SemjonovI koht 60 m jooksus (10,41); II koht 60 m tõkkejooksus (12,92); III koht kuulitõukes (6.42); 5. koht kaugushüppes (2.93)

Lisete TalpasI koht kuulitõukes (6.97)

Darja PlutusII koht 60 m jooksus (10,57); II koht kuulitõukes (6.47); 6. koht 60 m tõkkejooksus (13,58); 6. koht kaugushüppes (2.90)

Laura Pihlak – 4. koht 60 m jooksus (10,72); 6. koht kuulitõukes (5.41)

Poisid 2013

Andre LausmaaIII–IV koht kõrgushüppes (1.05)

Tüdrukud 2012

Geidy RatsovI koht 60 m jooksus (9,63)

Poisid 2012

Kermo RuutupõldII koht kaugushüppes (3.59); III koht 60 m jooksus (9,88); 6. koht kõrgushüppes (1.00)

Ülle Kink
kehalise kasvatuse õpetaja ja kergejõustikutreener

Meie kooli tublid U12 vanuseklassi kergejõustiklased

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi, logopeedi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd