Meediagrupi õppurid intervjueerisid kursusetöödena kuulsusi

Lõppeval õppeaastal intervjueerisid meie meediagrupi õppurid kursusetöödena kuulsusi räppar Sämist näitleja Ülle Lichtfeldtini, Vabariigi Presidendist rääkimata.

Tekst: Rein Sikk, meediaõpetaja

Kuulsad ja tuntud inimesed on üldjuhul avatud, meeldivad ja sõbralikud suhtlejad. Seda kogesid Kadrina Keskkooli HUSO suuna meediaõppurid taas oma igakevadisi kursusetöid tehes. Nimelt on nende õppeaasta lõputööks läbi aastate olnud pikk intervjuu mõne kuulsa inimesega, kelle nad ise välja valivad ja ka ise üles leiavad ning silmast silma kokku saavad.

Tänavuses õppurite valikus olid näitleja, saatejuht ja muusik Sander Rebane, räppar Säm, muusik ja Tik-Toki staar Nika Marula, näitlejad Ülle Lichtfeldt ja Tarvo Sõmer, kümnevõistleja Risto Lillemets, ämmaemand Tamara Hütt, autogrammikütt ja -kollektsionäär Siim Juhkam, moeajakirjanik Kristi Pärn-Valdoja, noorpoliitik Siim Umerov, aga ka Kadrina Keskkooli õpetaja Evelin Tiiter ning koolisportlane Rosabel Klopp.

Aga see pole veel kõik! Õppuritele käis pressikonverentsi vormis aru andmas vallavanem Kairit Pihlak.

Saalitäie kaasõppurite ees võeti küsitlustulle riigikokku kandideerivad poliitikud.

Tänavused meediakursuse õppurid intervjueerisid Kadrina Keskkooli külastamise ajal ka president Alar Karist, millest tegid otseülekand Delfi ja Maaleht ning mida jätkuvalt saab vaadata lingilt JÄRELVAADATAV | Mis seos on president Karisel, kandlel ja Kadrinal, Kadriorust rääkimata? Intervjuu Kadrina õppureile annab vastuse.

Mitmel korral kõlas õppeaasta jooksul tulest, veest ja vasktorudest läbi käinud meediaõppurite suust tõdemus, et kuigi praegusele nutipõlvkonnale võib inimestega silmast silma otsesuhtlus esmapilgul veidi hirmutavana-pelutavana tunduda, on kuulsused tegelikult lobedad, lahedad ja sõbralikud suhtlejad, kellelt on mõndagi huvitavat õppida.

Meediaõppurid intervjueerisid president Alar Karist (foto:  Ain Liiva)
Meediaõppurid intervjueerimas president Alar Karist (foto:  Ain Liiva)

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd