Gümnaasiumisse astuda soovijate arv on tõusuteel

Sügisel soovib Kadrinas gümnaasiumiõpinguid alustada rekordiliselt palju õpilasi, vastu võetakse mööndustega veidi üle poolesaja õppuri.

Sisseastumisavalduste järgi oli soovijaid pea kõigist Lääne-Virumaa koolidest. “Soovijaid oli ka Harjumaalt, Ida-Virumaalt, Järvamaalt, Jõgevamaalt, kõige rohkem aga mõistagi meie enda koolist,” kommenteeris koolijuht Krõõt Nõmmela-Mehide.

Koolijuht tundis head meelt, et soovijaid oli nii palju, kuid tõdes, et päris kõiki ei õnnestu vastu võtta. “Me kogukonnakoolina eelistame oma piirkonna õpilasi, aga kui võmalik, püüame anda võimaluse ka teistele, nii otsustasime minna sügisele vastu 56 kümnendikuga, seegi on varuga,” lisas Nõmmela-Mehide, väljendades kahjutunnet, et kool hetkel rohkem õpilasi kuidagi mahutada ei suuda.

Vestlustele kutsuti kõik sisseastujad, kelle valmisolekut ja motivatsiooni panustada gümnaasiumis õppimisse hindas selleks spetsiaalselt kokku kutsutud kuueliikmeline komisjon.

Sügisel avatakse kõik kolm Kadrina Keskkooli õppesuunda: insener-tehnoloogiline, loodusteaduste ja humanitaar-sotsiaalsuund.

Kadrina Keskkoolis lõpetas 9. klassi tänavu 75, gümnaasiumi aga 23 õpilast. Kadrina Keskkoolis õpib järgmisel aastal hinnanguliselt 630, neist 43 alustavad õpinguid esimeses klassis.

Katrin Kivi, arendusjuht


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi, logopeedi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd