Õppetöö korraldusest õpetajate streigi ajal

Hea koolipere,

Ka Kadrina Keskkooli õpetajad on otsustanud ühineda streigiga, et haridusvaldkonna kitsaskohtadele tähelepanu pöörata. Õpetajate streik toimub juhul kui ministeerium ja Eesti Haridustöötajate Liit pole jõudnud eelnevalt palgakokkuleppele 22.-24. jaanuaril 2024.

Neil päevadel on koolimaja suletud ja ka koolibussid ei liigu. Õpilased veedavad oma päeva kodus, kuid neile on ettevalmistatud iseseisev kodutöö, mille leiate manusest. Streigi ajal on õpilastel võimalus osa võtta ka Kadrina noortekeskuse tegevustest. Noortekeskus on avatud kell 10-17. Kuigi koolimaja on kinni, on lastel võimalik saada kooli sööklast sooja toitu kell 11-12. NB! Sööklasse pääseb Pargi tänava poolt söökla uksest. Toitlustamise jaoks on vajalik eelregistreerimine, mille kohta on lapsevanematele info edastatud Stuudiumi kaudu. Pöörame tähelepanu, et toitu saab tellida homme (18.01) hommikuni (kella 9ni). Toidupakke organiseeritud ei ole. Kadrina Keskkool ja Kadrina vald koolipidajana paluvad lapsevanematelt mõistvat suhtumist. Streigi kuulutas välja Eesti Haridustöötajate Liit üldhariduskoolide õpetajate tähtajatult 22. jaanuarist ning alusharidus-, kutseharidus- ja huviharidusasutuste töötajate kuni kolmepäevase toetusstreigi alates 24. jaanuarist. Streigiga nõuab Eesti Hardustöötajate Liit üldhariduskoolide õpetajate töötasu alammääraks 1950 eurot kuus.


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd