FLL – First Lego League

FLL- mida tähendavad need kolm tähte? FLL on lühend sõnadest First Lego League.

35 aastat tagasi USA-s loodud organisatsioon nimega FIRST korraldab ülemaailmseid võistlusi, mis ühendab Legod ja robotite programmeerimise ning sellest saavad soovi korral osa võtta kõik lapsed.

See on nagu robootika olümpiaad.

Eestis veab legorobootikat FIRST LEGO League Estonia. Tänu sellele on Eestis kõikidel lastel võimalik panna end proovile robotimängus, kuid mitte ainult. Esitlema peab veel ka tiimiliikmeid ning tiimi põhiväärtuste projekti.

Kadrina Keskkooli lippu hoidsid möödunud nädalavahetusel Masterpiece võistluse 2023/2024 hooaja finaalis kõrgel 5.A tiim Nublikud, kes teenisid robotimängus häid punkte ning nende põhiväärtuste esitlus vääris heakskiitu.

Nublikute põhiväärtuse projekt on vähendada nutisõltuvust- tutvustades erinevaid hobisid ja vaba aja veetmise viise, et igaüks leiaks oma hobi.

Nublikud pälvisid karika kohtunike eripreemia kategoorias. Nublikute rõõmsameelsus ja hea tuju ei jäta kedagi külmaks. Kõik FLL kohtunikud said ka enne võistluse algust Nublikute tiimi „hea õnne tantsu“ tantsida. Lisaks saavutasid Nublikud kolmanda koha sotsiaalmeedia pildimängus- milles pidi koguma võimalikult palju like´e.

Tiimid on üksteise suhtes toetavad ning suuremad lapsed elavad väga kaasa noorematele ja julgustavad neid. Võitjatiimiga võisteldi kõrvuti laudadel ning pärast võistlust õnnitleti üksteist sõbraliku käepigistusega.

Legorobootika võistlus Masterpiece pakub suurepärast võimalust mitmel tasandil- saad katsetada oma tehnilisi, turunduslikke ja meeskonnatöö oskusi ning viia need uuele tasemele.

Nublikud vastasid ühest suust, et osalevad ka järgmisel hooajal!


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi, logopeedi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd