CADrina 2023 peaesineja ja ka õhtujuhid on selgunud

17. märtsil on Kadrinas toimumas arvuti­joonestamis­võistlus CADrina, kus noored pannakse üksteise vastu võistlema. Aga kes õhtut sisustab?

Tekst: Gert Ruuto, Marten Romet Rindberg, Meri-Ly Salumäe, Cristel-Valeria Maasik, 11. klassi HUSO suuna õpilased

Sellel aastal on CADrina avalöögi õhtujuhtideks kaks Kadrina Keskkooli 10. klaasi noort – Ketlin Rebane ja Rasmus Kuusemäe. Uurisime Rasmuselt ja Ketlinilt, mida nad õhtust enim ootavad. Rasmus vastas: “Ma arvan ikka, et enda etteastet. Ma vaatan, kuidas mul ja teistel läheb ning loodan, et esinemine õnnestub.”

Ketlinil on teine ootus: “Õhtult ootan vinget show‘d ning seda, et publik saaks võimalikult ägeda elamuse osaliseks. Läbi aastate on CADrina olnud maakonna ja võib isegi öelda, et terve Eesti üks tõmbenumbritest.” Ketlin lisas veel, et selle aasta CADrina avapauk tuleb suurejooneline ning iseloomustab igati nii Kadrinat ennast kui ka Kadrinas elavaid inimesi. “Loomulikult loodan ka, et Kadrina Keskkooli võistkond kaitseb oma tiitlit.”

Kuidas on õhtujuhid rahul lõpushow’l esineva bändiga, milleks on sel aastal 5MIINUST?

Küsisime õhtujuhtidelt, kuidas nad bändi valikuga rahule on jäänud. Noormees vastas, et ta on väga rahul ja ootab nende esinemist.

Neiu kommenteeris: “Muidugi olen ja usun, et ka teised noored on, sest sel aastal said noored ise otsustada, keda nad tahaksid CADrinal esinemas näha. Kindlasti meelitab see bänd Kadrinasse palju rahvast, sealhulgas noori, kes peavad otsustama, mida pärast põhikooli lõpetamist edasi teha.”

Õhtule paneb punkti bänd 5MIINUST

Sellel aastal esineb CADrinal bänd, kelle jaoks pole võõrad nii tabelitipud kui ka fänne täis ruumid. 5MIINUST on Võsu bänd, mille liikmeteks on Estoni Kohver, Päevakoer, Põhja-Korea, Lancelot ja Venelane. 5MIINUST alustas muusika tegemisega 2016. aastal ning saavutas noorte seas kiiresti populaarsuse. Bändi esinemised ja muusika on alati laetud positiivsusega, mida saab ka tänavusel CADrinal näha ja kuulda.

CADrina 2023 õhtujuhid Rasmus Kuusemäe ja Ketlin Rebane


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd