Palun saage tuttavaks: õpetaja Berit Jamnes

Palun saage tuttavaks, tema on meie uus õpetaja Berit Jamnes, kes asus õpetama 3.a klassi, asendades õpetaja Liina Suurkivi seni, kuni ta on koolitööst eemal.

Õpetaja Berit alustas oma töökarjääri Mainori Kõrgkooli Rakvere filiaalis õppekonsultandina, samal ajal ise seal ka õppides. Ta lõpetas Mainori Kõrgkooli ärijuhtimise eriala turismiettevõtluse suunal.

Varem on ta töötanud Lääne-Virumaa Maavalitsuse haridusosakonnas ning mitmeid aastaid Rakvere Eragümnaasiumis. Samuti koordineeris ta Kaurikooli tegevust ning oli osaline paljude maakonna suurürituste tegemisel.

Õpetamisega on ta tegelenud aastaid. “Alguses õpetasin kodus oma lapsi, kuid aastatega on järk-järgult lisandunud päris palju õpilasi, kellele ma annan individuaalseid eratunde,” avas Berit oma õpetajateekonna tausta.

Beriti sõnul on ta kahe meie koolis töötamise nädala jooksul kogenud ainult positiivseid emotsioone. “Õpilased on mind omaks võtnud ning olen kõikide õpilastega oma “teeraja” leidnud,” ütles ta ja kinnitas: “Tööle tulen igal hommikul naerulsui, teades, et õpihimuline klass on mind juba ootamas. Ka kollektiiv on väga toetav ning töökeskkond ülimalt sõbralik.”

Kadrina Keskkool pole aga Beritile sugugi võõras keskkond, sest ta on siin ise õppinud. “Praegu õpivad siin ka kaks minu vanemat last. Kaks nooremat last käivad Hulja lasteaias ning kindlasti alustavad nad varsti siin ka oma kooliteed,” lisas ta.

Lapsevanematele lubab õpetaja Berit, et õpetab lapsi nii nagu oleksid nad tema lapsed. “Soovin neile kõigile ainult kõige paremat ning annan oma teadmisi edasi võimalikult hästi. Ning igal hommikul ootan ka oma õpilasi sama naerulsui tundi, et kõik koolipäevad oleksid suurim ootus, kuhu tulla!”

Katrin Kivi, arendusjuht

Berit Jamnes


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd