Huvitav õppepäev Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis

Huvilised gümnasistid peamiselt LOTE õppesuunast osalesid 5. aprillil Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis terviseteadlikkuse õpipäeval. Päev oli huvitav ja sisutihe, toimus neli õpituba, kus õpilased said olla ise aktiivsed, kuid oli ka asjakohane teoreetiline osa.

Päev algas mikrobioloogia töötoaga, mida juhendas Kadrina Keskkooli vilistlane mikrobioloog Helen Udras (Karp) – oli tore taaskohtumine. Osalejad said teada inimese mikrobioomi olemusest ja tähtsusest, ise valmistada preparaate bakteritest ning neid uurida mikroskoobis. Intiimhügieeni õpitoas tuletati meelde inimese intiimanatoomiat ja -füsioloogiat, arutleti seksuaalhügieeni teemadel.

Järgmises õpitoas tutvuti ultraheliuuringuga ja siseorganite haigusseisundite diagnoosimisega, sai ka ise uuringut läbi viia. Südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise õpitoas saadi teada, millised on nende haiguste peamised riskitegurid, kuidas hinnata pulssi, vererõhku, saturatsiooni ning kuidas teostada südamefilmi ehk EKG-d.

Kõikides õpitubades saadi vajalikke teadmisi ja oskusi, mis kasulikud igale inimesele. Päev lõppes majatuuriga, kus üliõpilased tutvustasid kõrgkooli õppimisvõimalusi ning erinevaid õpperuume ja õppimisvaldkondi, vastasid küsimustele. Õpilased jäid õppepäevaga väga rahule.

Siret Pung, LOTE suuna õppejuht


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd