5.a klassi sportlik koolipäev Neerutis

12. juunil toimetas 5.a klass liikuma kutsuva koolipäeva raames Neeruti maastikukaitsealal. Neid juhendasid 7.b klassi õpilased.

Päev algas rühmaorienteerumisega. Orienteerumisel kasutati SI (SPORTidenti) märkesüsteemi – see tähendab, et võistkonna ühel liikmel oli sõrme külge kinnitatud SI-pulk, mille abil sai igas kontrollpunktis oma tulemuse elektrooniliselt kinnitada. Finišis oli seda süsteemi kasutades kohe näha, kui palju erinevatel võistkondadel raja läbimiseks aega kulus. Mõni orienteerumispunkt oli veidi lihtsama, mõni veidi keerulisema koha peal, ent lõpuks jõudsid kõik ilusasti metsast välja.

Orienteerumisvõistluse läbiviimisel olid suureks abiks Raili Rooba ja Rein Kriks. Aitäh neile!

Päeva teises pooles mängiti mitmeid mänge. Mängudeblokk algas võistkondliku viktoriiniga. Seejärel toimus lõbus jooksumäng “Heeringas, heeringas, 1, 2, 3”. Viimase mänguna mängisid lapsed “Põletamist” ehk jooksulaptuud.

5.a klassi lapsed arvasid, et päev oli väga tore. Mõnede õpilaste arvates oli ilm veidi palav ja sääski oleks võinud vähem olla.

Päev õpetas meile kui korraldajatele seda, kuidas teisi juhendada. Lisaks saime hea esinemiskogemuse. 5.a klassi lapsed õppisid veelgi paremini koostööd tegema. Lisaks said nad uusi teadmisi ja kogemusi selle kohta, kuidas kasutada kaarti ning orienteeruda nii lagedal alal kui ka metsas.

Oli tore päev!

Hannaliisa Aasumets ja Kristo Kurve, 7.b klass


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool   EMU logo transparent 01 unescologo
Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd