CADrina 2023: ürituse võimas avapauk, mis jättis palju positiivseid tundeid

Avapaugu tagamaid avas lavastaja Üllar Saaremäe. Meenutagem. CADrina 2023 avapauguks oli Kadrina versioon telešõust “Britain’s Got Talent”. Hindajateks kutsuti lauljanna Regina Sundejeva, õhtujuht Urmas Vaino ja žürii laua taga oli ka Üllar Saaremäe ise.

Tekst: Sten Ruutupõld, 11. klassi HUSO suuna õpilane

Osalejaid oli 11, kuid ainult 1 sai olla võitja. Oli lauljaid, tantsijaid, mustkunstnik, trikitajaid nii tsiklil, rulluiskudel kui ka tõukeratastega. Oli klaverimangijaid, lihtsalt olijaid ja ka tiktokker. Võitjaks tulid tõukeratturid, kes väga ägedaid trikke tehes teenisid kuldse pileti ja võitsidki.

Üllar Saaremäe, CADrina avapaugu lavastaja, kuidas sündis selline CADrina avapaugu idee?

Idee sündis esimesel kohtumisel organiseerijatega. Kuulasin, mida oli enne tehtud ja mida oodatakse. Siis meenus mulle tele-show “Britain’s Got Talent”. See on suurepärane formaat erinevate annete esitlemiseks. Kõigile tundus, et see on just see mõte, mida selleks aastaks teha. Lisaks kiiretele ja efektsetele numbritele, on võimalik näidata erinevas vanuseklassis esindajaid.

Miks sündis just selline idee?

Nagu esimeses vastuses kirjeldasin, tundus see põnev nii tegijatele, kui ka vaatajatele. Eks laual oli veel mitmeid mõtteid, aga sõelale jäi “CADrina’s Got Talent”. Ja arvan, et peamine põhjus peituski selles, et kõik vanuseastmed koolist saavad kaasa lüüa.

Mis tegi selle juures teile kõige rohkem rõõmu?

Kõige rohkem rõõmustas valmisolek. Nii õpilaste kui õpetajate poolt. Ja esinemisnumbrite eripalgelisus. Mõistagi ka see, et kõik toimus plaanipäraselt. Siinkohal kummardus ka vilistlasele Lisete Laisaarele, kes abilavastajana asja seestpoolt ohjas hoidis.

Kas oli ka midagi, mis teile ei meeldinud selle avapaugu juures?

Ei, seda ei olnud.

Kas oli ka mingisuguseid üllatusi?

Jah, kogu etendus valmistas positiivse üllatuse. Esinejad olid vormis ja publik väga kaasas. Mõistagi avaldas positiivset mõju ka Vabariigi Presidendi kohalolu. Üllatas ka žüriiliikmete kohene ja asjalik mängutulek, nemad ei teadnud ju asjast midagi. Seda enam olid nad vormis. Jah, tore sündmus. Jõudu ja põnevaid ideid tulevikuks!

CADrina 2023 avalöögi lavastaja Üllar Saaremäe (foto: Ain Liiva)

Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd