CADrina nutifestival on aasta haridusteo nominent

Kadrina Keskkooli meeskonnal on põhjust sõita 7. oktoobril Tartusse Vanemuise kontserdimajja aasta õpetaja galale – CADrina IT- ja nutifestival on aasta õpetaja konkursil aasta haridusteo nominent.

Vabariigi Valitsus määrab silmapaistvate tööalaste saavutuste eest laureaatidele kaheteistkümnes kategoorias aastapreemia ning kuni kolm elutööpreemiat. Esmakordselt määratakse aastapreemia ka hariduse sõbra ja haridusteo kategooriates.

Aasta õpetaja konkursile laekus ligi 1800 kandidaati. „Suure rõõmuga teatan, et hariduspreemiate riiklik komisjon on põhjalike arutelude tulemusel valinud CADrina IT- ja nutifestivali aasta haridustegu kategoorias kolme nominendi hulka,“ ütles haridus- ja teadusminister Kristina Kallas Kadrina Keskkoolile saadetud kutses õpetajate galale.

Kuuldus väärikast märkamisest tõi kuhjaga elevust kogu meeskonnale. “Olen väga rõõmus, et meie suurt tööd on märgatud,“ kinnitas CADrina peakorraldaja Kristi Aimla-Maripuu. „2023. aasta CADrina sai teoks tänu ägedatele Kadrina Keskkooli õpilastele ja töötajatele ning lahketele toetajatele. Tunnustus, et CADrina kolme parima aasta haridusteo hulka on arvatud, kuulub neile kõigile!” 

CADrina idee autor, kooli mentor ja toetaja Juhan Viise sõnul ei sünni head tulemused üleöö. „Järjepanu arenevad  traditsioonid  toovad edu, mida  tõestab seekordne valituks osutumine,“ märkis ta. „See on tunnustus kogu Kadrina Keskkooli kooliperele ja CADrina toetajatele väga pikal ajateljel.  Edu järgmistele, kes traditsiooni hoiavad ja sisu järjekindlalt tugevamaks teevad.“

Kevadel toimunud CADrina IT- ja nutifestivali meeskonda kuulus ligikaudu 50 inimest ja nende nimel lähevad aasta õpetaja galale tunnustust vastu võtma CADrina esindustiimi liikmed CADrina projektijuht Kristi Aimla-Maripuu, koolijuht Krõõt Nõmmela-Mehide, Innovatsioonilabori projektijuht Evelin Teiva, võistlusülesande koordinaator ja CADrobotics projektijuht Holger Bremen,  CADrina kommunikatsioonijuht Katrin Kivi ja mentor Juhan Viise.

CADrina sai alguse 2010. aastal eesmärgiga propageerida Eesti noorte hulgas tehnilist haridust ja insenergraafika oskuseid.

14 aasta jooksul on Cadrina arengusse panustanud  suur hulk erineva valdkonna esindajaid, eraldi väärib tänu pikaaegne Kadrina Keskkooli direktor Arvo Pani ja tehnoloogiaõppe entusiast õpetaja Raimo Maasik. Viimase 13 aastaga on ettevõtmisest kasvanud festivali mõõtu sündmus, kus võistlevad õppurid, kohtutakse Eesti edukate maailmatasemel ettevõtjatega, tutvutakse tehnikamaailma viimaste avastustega ning kohtutakse Eesti tipp-poliitikutega.

CADrina 2023 finaali pretendeeris 12 meeskonda kuuest koolist üle Eesti, parimaks tunnistati Tudengi Vormeli segavõistkond FS Tallinn, kuhu kuulusid Kadrina keskkooli vilistlane ja praegune TalTechi üliõpilane Kristjan Taimla, Karl Kaarlõp TalTechist ja Robin Saarniit Tallinna Tehnikakõrgkoolist.

CADrina IT- ja nutifestivali patrooniks oli 2023. aastal Eesti Vabariigi president Alar Karis. Foto: Ain Liiva


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd